Happily chapter 2-the party

Det var mycket folk som vanligt på alla fester och de gick in i det stora huset.
"Chelse" hon såg sig om om det var Alex som hade ropat. Hon höjde handen i en vinkning samtidigt som Alex började bana sin väg fram till dem.
"Remember what we Said" sa Seline innan de lämnade Chelsea.
"Hey" han hon säga till Alex när han kom fram innan han hade sina läppar mot hennes, hon visste inte varför hon reagerade som hon gjorde men hon avslutade den snabbt och drog med honom mot ett lugnare ställe och snart stod hon upptryckt mot väggen med Alex läppar mot hennes. Chelsea njöt av det och stretade inte emot även om det hennes vänner berättat innan spelades upp om och om igen i hennes hjärna. Alex läppar lämnade hennes och närmade sig hennes hals och han gick längre och längre ner.
"Not here" fick hon fram och Alex ledde henne till ett sovrum och strax så var dem igång igen. Alex läppar brändes mot Chelseas kropp och hon hade inte viljan att streta emot.

I resten av huset var det fortfarande fullt med folk som drack,dansade och strulade utan att tänka på vad resten tänkte. Seline hade snabbt letat upp Dustin precis som de andra hade letat upp sina pojkvänner.
"Can we please go somewhere?" Bad Dan sin pojkvän Austin då hon tyckte det var alldeles för mycket folk och ville ha lite egen tid med honom. Strax efter satt de i en hammock på husets baksida. Seline och Theodora satt bredvid varandra i en soffa inne i huset samtidigt som Dustin och Hunter tävlade om vem som kunde halsa flest öl på så kort tid som möjligt.
"If you throw upp over me, I gonna kill you" tjöt Seline då en annan kille spydde i närheten av henne.
"I go" svarade Theo för att undvika att få spya på sig men vacklade snabbt tillbaka ner i soffa då Hunter spydde precis framför henne.
"I won" tjöt Dustin och dunsade ner i soffan bredvid Seline. Hon flyttade sig upp i hans knä och han försökte kyssa henne.
"You tasted beer" mumlade hon men kysste honom ändå.

Det tog ett tag innan Chelsea kom tillbaka till verkligheten och innan det hade gått för långt.
"I think we should go back to again" mumlade hon tyst när hon kände att Alex blev för ivrig och knäppte upp hennes BH. Hennes tröja hade redan åka av, var den var hade hon ingen aning om, Alex hade även dragit av sig sin tröja, när hon nu kände hans händer mot sina bröst började hennes hjärna domna bort igen.
"Alex, we should go back" mumlade hon även om hon njöt av detta.
Alex lyssnade inte han hade länge längtat efter att göra detta med Chelsea, hon hade egentligen längtat efter samma sak, men efter det hennes vänner sagt så började hon tveka.
"Have you had sex with other girls?" Slängde hon ur sig och Alex stannade upp mitt i rörelsen och såg på henne.
"What?" Frågade Han
"I know that we're not in a couple but have you slept with other girls? Frågade hon igen.
"No, Why did you ask that, and I want that we go to be à couple" svarade han lågt.
"No, just things My friend Said to me" mumlade hon.

Dan's P.O.V
Jag och Ashton satt mest och pratade.
"I'm bored, i go in again" sa Ashton efter en stund och reste på sig, jag följde tyst efter honom in i huset igen, jag såg Seline sitta i Dustins knä och bara ha ögon för honom. Jag såg mig om efter de andra två. Theo stod och dansade, men Chelsea såg jag inte någonstans. Då Seline bara hade ögon för sin egen pojkvän så bestämde jag mig för att fråga Theo.
"Hey" sa jag och tog tag i henne, först gav hon mig en småsur blick men lyste upp när hon såg att det var jag.
"Hey, dance With me" sa hon glatt
"No., have you seen Chelsea?" Frågade jag, Theo skulle ha reagerat mer på att jag frågade efter Chelsea om hon var nykter men nu skakade hon bara och gjorde en sjukt snygg snurr så jag gissade på att hon var rätt onykter. Jag skulle få gå och leta efter henne själv. Jag gick mot den lugnare delen av huset och ser Ashton stå och ragga på en tjej, skulle han byta ut mig. Jag fick leta upp Chelsea senare. Jag gick runt och ser en tjej stå ensam i en tjej, bara för att ge Ashton en riktig bitchslap då raggar jag upp henne vilket visar sig gå riktigt bra.

Seline's P.O.V
Dustin hade fått mig att dricka öl, och jag tyckte absolut inte om det men han mutade mig och nu hade jag bara ögon för honom. Vi satt och strulade i soffan och jag hörde ingenting omkring mig det dom väckte mig var ett gällt skrik, kanske det bara var min magkänsla som skrek om att det hade hänt min bästa vän något för ingen annan än jag hade reagerat och Dustin såg chockat på mig.
"Did I do something Wrong?" Undrade han
"No, I thought i heard someone screm" sa jag tyst
"No, noone else react and I didn't heard something" svarade han
"Well, i must see if Chelse is okey" sa jag och försökte ta mig loss men Dustin höll fast mig.
"She is okey, i sure that she is with Alex" svarade han mig.
"Then she is not okey" svarade jag men satt kvar ändå.
"She likes him, and he likes her, even if you hate Alex, so let her to be happy." Svarade han.
Jag kunde inte göra så mycket åt Dustin mer, jag fick försöks få min bästa vän att hålla sig borta från en kille som bara utnyttjade henne, min bästa vän skulle inte bli behandlad som en slampa av ett smutsigt svin, hon var värd så mycket mer.
"I need to find her anyway, school tomorrow and I want to go home, and you're drunk" svarade jag och han släppte mig. Jag såg Dan stå och ragga upp någon tjej och såg mig om efter Ashton, hans tog och såg på Dan med avundsjuk blick samtidigt som någon tjej klättrade på honom. Theo stod och dansade på dansgolvet.
"Theo we need to talk" sa jag och drog henne åt sidan.

Theodora's P.O.V
När Seline drog mig ner från dansgolvet blev jag verkligen irriterad.
"What do you want?" Frågade jag
"Have you seen Chelse, i think she is in trouble" hon såg verkligen oroad ut. Jag visste att de hade varit bästa vänner länge och visste alltid om någon råkade illa ut.
"Why?" Frågade jag dumt ändå
"I just have that feeling, I thought I heard someone scream but noone Else react, not even Dustin and he was just infornt of me, I am really worried."
I samma ögonblick såg jag både Alex och Chelse komma ifrån de lugnare delarna.
"Ask her" sa jag bara tyst.

Chelsea's P.O.V
När jag och Alex kom tillbaka till festen fick vi flera blickar på oss.
"We have to stop meet each other in public, My friends hates you, and. You know that"
Alex såg på mig smått ledsamt.
"Can we meet sometimes?" Undrade han
Jag log och nickade.
"I Will text you, have to go" sa jag snabbt när mina vänner banade väg mot mig.
"Are you okey?" Frågade Seline
"Sinne when were I in trouble?" Undrade jag och följde efter dem mot utgången.
"And where is Dan?" Fortsatte jag.

Dan's P.O.V
Jag hade sett Ashtons blick och jag såg på honom med förakt i blicken.
"If you start to be with other girls when you think that I am bored you can fortet me" nästan skrek jag i ansiktet på honom.
"No, I don't think you are bored, honey I love you, you know that" sa han tyst han hade nästan aldrig kallat mig honey eller sagt att han älskade mig.
"Then keep away from other girls and show that you really love me" svarade jag innan jag sedan skyndade efter mina vänner ut från huset.
"See you in school tomorrow" ropade jag innan jag stängde dörren bakom mig.

Happily chapter 1 -let me be happy

Chelsea är en tjej på 16 år med brunt hår och blonderade toppar. Hon tycker om en kille vid namn Alexander och hennes vänner Theodora, Seline och Dan tycker att Chelsea blir utnyttjad. Själv så är hennes vänner tillsammans med Alex bästa vänner. Hunter, Dustin och Austin. Chelseas vän Theodora har långt lila hår och tycker inte alls om Alex. Hon tycker att Chelsea blir utnyttjad och även att Alex är en player och bara leker runt med alla tjejer som faller för honom. Själv är Theodora tillsammans med Hunter. Chelseas bästa vän Seline är blond och tycker precis som Theo att Chelsea blir utnyttjad och Seline är tillsammans med Dustin. Chelsea blir lätt irriterad då de tycker att hon inte ska umgås med Alex då hennes vänner umgås med hans vänner.
"Chelsea"
Hon vänder sig om när hon hör sitt namn ropas och lyser upp i ett leende.
"Alex" svarar hon glatt. Hon hör hur hennes vänner lätt fnyser till bakom ryggen på henne och hon blir smått irriterad igen. Hon möts av en kram.
"I have a party tonight, you wanna come?" Frågar han och ser in i Chelseas bruna ögon.
"My friends?" Frågar hon tyst.
"Well both Dustin, Hunter and Austin Will be there" svarar han.
"We Will be there too" svarar Seline bakom ryggen på Chelsea och drar sedan med henne bort till klassrummet som de skulle ha matte i.
"Don't do anything stupid tonight, you know he just wanna have sex with you.
"No, he don't, just give him à chanse, you just judge him and you don't know him, and all of you play around with his friends." Slänger hon ut sig och ser anklagande på sina vänner.
"Just like Alex" flikar Theo in.
"Okey, okey, I Will be careful" mumlar Chelsea.
När alla hennes vänner går emot henne klarar hon inte av att slå tillbaka. Dan brukar oftast stå lite bakom med sitt blåa hår. Hon vet att det är fel att vara tillsammans med Alex vänner då de inte vill att Chelsea ska umgås med Alex, men det var svårt att stå ifrån. Dan hade också sett Alex med andra tjejer sånt som Chelsea aldrig skulle tro på.
"We don't play around" mumlade hon tyst och slår sig ner bredvid Chelsea. Theodora och Seline slår sig ner mitt emot sina vänner och inväntade lärare .
"Alex didn't play around, I like him, you know that, and You just Said to me that I should stop that, and till Alex to stay away from me, Why can't you just let me be happy?"
"We want you to be happy but not with Alex, we know things that you don't know" svarar Seline i samma stund som deras mattelärare mrs Cole.
"Hello class, today you Will jobb in the book"
Mrs Cole är en snäll lärare men det är aldrig någon som säger emot henne, hon har koll på alla klasser och det är alltid tyst på hennes lektioner vilket betydde att Chelsea var tvungen att vänta till efter lektioner med att fråga vad hennes vänner visste som hon själv inte visste, hon trodde sig veta allt om Alex, hennes vänner skulle säker bara hitta på saker om att han hade legat med någon Anna tjej, det var inte så att hon och Alex var tillsammans men de umgicks väldigt ofta och betedde sig som om de vore ett par. Chelsea trodde sig även veta att han aldrig skulle svika henne. Lektionen gick snabbt och hon var inte sen med att fråga vad Seline hade menat med att de visste saker som Chelsea inte visste.
"Seline, what did you mean with that you know things that i don't know" hon använde inte namnet då flera andra hörde henne när ingen av de fyra vännerna har skåpen bredvid varandra.
"I tell you soon, don't wanna everyone to hear that" ropar hon tillbaka från sitt skåp samtidigt som Dustin kommer och kramar om henne bakifrån.
"Everyone hear what?"mumlar han med sin hesa röst i hennes öra.
Dustin visste vad Seline tyckte om Alex så hon hade inget problem med att berätta det för honom.
"Tell Chelsea what I know about your friend" svarade hon.
"Don't lie" svarade han tyst och kysste henne lätt innan han var tvungen att skynda bort till sin lektion.
Tjejerna möttes upp vid ett bord i cafeterian då de hade håltimme andra lektionen som varje onsdag.
"Tell me"
"Promies us to trust us" sa Dan innan de berättade.
"I can't promies anything" svarade Chelsea. "It depends of what you tell me" fortsatte hon då hennes vänner inte sa något.
Theodora gav ifrån sig en lågmäld suck och började berätta vad hon visste.
"Well, he flirt with other girls when you didn't se, and I'm not dure but I think he slept with other girls" började hon.
"Yeah, he does, I saw him make out with à girl in hall C and when he go he Said, tonight at My place" svarade Dan.
"All the time when you didn't see he looks after other girls and flirt with them" avslutade Seline.
"For the first of all, if he do that, sure, I don't vare, we're not à couple, and for the second all of you should listen to Dustin when he Said don't lie" svarade Chelsea, egentligen var det det första hon sa inte helt sant, hon brydde sig alldeles för mycket om Alex och även om vad hennes vänner tyckte.
"We don't lie, we just do that, because we Want you to be happy, even if you not in à couple with him, so he should not play around with other girls when you didn't see" Seline ser på sin vän.
"I don't trust you, but I Will be careful and promies to open My eyes so maybe I can see that you just tell me" Chelses vänner blev nöjda med det svaret och började diskutera vad de skulle ha på dig ikväll, även om Chelsea var delaktig i samtalet var hon någon helt annanstans i tankarna.
Nästa lektion hade de inte tillsammans. Chelsea och Theo skulle ha dans, samtidigt som Seline och Dan skulle ha solo sång.
"See you at lunch" sa de innan de skildes åt i korridor C, där de berättade att Alex hade strulat med någon.
"I didn't Believe that Alex had make out with sonsonen in this hall" sa Chelsea då hon själv hade erfarenhet att stå upptryckt mot en vägg och strula med killar, även då hon själv absolut inte hade velat gjort det och det varbsjukt obekvämt. Korridor C vars ändå den 'där' korridoren.
"I know, you never Believe us, we just want you to be happy, and don't be with an idiot."
"You say?" Chelsea tycker egentligen om alla killarna men om Alex var en idiot måste väl ändå hans vänner vara det.
Det kom bort från de ämnet och pratade om allt annat, det var bara Chelseas tankar som fortfarande funderade på om det hennes vänner sagt var sant.
Skoldagen tog slut och tjejerna samlades hemma hos Chelsea. De bytte om och fixade sig och alldeles för snart var det dags att ta sig hem till Alex.

RSS 2.0