Kapitel?

Hej! Det kanske kommer ut ett kapitel på fredag, jag har varit så sjukt trött denna veckan, imorn måste jag plugga för att göra några frågor jag inte svarat på ett prov, på torsdag så måste jag duscha när jag har slutat sedan ska jag fixa på mitt rum och sen måste jag ner till centrum och göra en sak och sen på kvällen har vi höstfest, så ja, på fredag KANSKE det kommet ut ett kapitel :)

Why we break up kap. 6

Felicias P.O.V

Det var fredag kväll och jag låg nu i sängen hade redan bestämt vad jag skulle ha på mig imorgon kväll. Jag funderade på om jag hade gjort fel när jag sa nej till Harry, men jag kände honom inte så bra inte än. Det Liam hade sagt om att han hade ringt mig för att spendera tid med mig och killarna. Det var en av anledningarna till att jag hade sagt nej till Harry. Han var snäll, han accepterade ett nej också, men jag hade ingen rädsla till att göra det, han hade tagit avsked med en puss på kinden istället, även om det kändes fel så kändes det ändå rätt. Jag suckade till och slöt ögonen, visste inte om jag skulle kunna somna med alla tankar, jag var mest rädd för att förlora min vänskap med Liam pga kärleken till Harry, jag tyckte verkligen om honom.

Danielles P.O.V

Vi hade en ledig dag från dansen och jag hade inte fått något svar från Liam, det kändes inte som om det här förhållandet skulle funka, men jag älskade honom fortfarande men att ha ett förhållande på distans kändes inte bra. Han åkte ut på turneér och jag åkte iväg på tävlingar. Det skulle aldrig fungera, men det fick vara, jag ville prata med honom och jag ville inte ta det på telefon.

“Dani?” en av mina vänner avbröt mina tankar.

“Are you okey?” fortsatte hon.

Jag nickade.

“yeah, I'm fine, thanks” svarade jag och klistare på ett leende.

“we go out tonight you want to follow?”

Jag funderade ett tag det skulle kanske hjälpa att koppla bort tankarna så jag tackade ja.

Harrys P.O.V

Jag hade planerat allt nu, hoppades att allt skulle gå enligt planerna och inget förhinder på vägen. Jag hade bokat bord på en av de nya resturangerna inne i London. Jag hade aldrig själv varit där men jag hade hört andra prata om den, så jag chansade på att den skulle vara bra. Jag hade oxå bokat en lyxig svart bil.

När jag senare låg i sängen gick jag igenom allt i huvudet gång på gång för att vara säker på att jag inte hade glömt något. Jag lyckades somna mycket sent och hade kanidigtske sovit i 4 timmar när min väckarklocka ringde. Jag sträckte på mig och tänkte precis somna om när jag kom på att jag skulle ut med Felicia, så jag tog mig segt ner till köket för att äta frukost. När jag satt där kom Liam.

“Have you planned everything?”frågade han.

Jag nickade. “I picked her up, and then we drive to the new place, and if she don't want to do anything then, I drive her home” svarade jag och hoppades att Liam skulle bli nöjd.

“I don't care what you have planned, hope everything right, and i'm sure the she will enjoy this” han log.

Felicias P.O.V

Jag vaknade av min väckarklocka och kände mig verkligen utlivad, innan jag gick ner och åt ställde jag mig i duschen. Jag funderade på en massa saker samtidigt som jag stod i dushen och duschade längre än vanligt då jag förlorade mig i tankarna, det brukade inte hända. Jag kom fram till att jag var orolig för Liam, men han hade sagt att det var okej, jag skakade av mig tankarna och åt snabbt frukost innan jag sedan gick upp på mitt rum igen. Harry skulle inte hämta mig förrän ikväll och jag hade ingenting att göra nu. Jag ville inte lägga mig i sängen igen, så jag bestämde mig för att städa rummet, även om det uppenbarligen skulle betyda att jag fick duscha. Jag satte upp håret i en bulle innan jag började städa.

Liams P.O.V

Jag såg på Harry.

“it's cool, I don't judge you, just little curious, and you don't have to tell me every little detail.” jag såg på Harry han såg ner i bordet.

“I don't want to make you sad” mumlade han.

“You didn't make me sad, I just ask you because you are really good to planned dates” log jag och slog mig ner mitt emot honom med min egen frukost.

“What will you do until you gonnapick her up?” frågade jag.

“I don't know, spend time with my best friends” log han.

Jag log tillbaka. Harry visste vad jag ville ha för svar och han svarade ärligt.

“Good to hear, so you don't forget us” flinade jag.

“I should never ever forget my bandmates” svarade han.

“Just kidding, I know you never forget us” svarade jag.

“Who forgets who?” Nialls irlänska dialekt.

“Noone” svarade jag och Harry i kör.

Dagen flöt på som om jag aldrig hade tagit kontakt med Felicia. Jag tänkte på henne ibland under dagen, men tankarna försvann så fort någon pratade med mig vilket var väldigt ofta. När det var vi fem lämmnade vi aldrig någon utanför, även om det var svårt att komma överens med alla hela tiden, det slutade aldrig med att någon blev utanför. Alla hade sin egna roll i bandet. Klockan närmade sig 20.00 och Niall började även bli hungrig.

“We leave Harry here, so we can go out and eat” Louis kom med förslaget.

“Take it not personaly, I just mean so you can get you ready for your date” fortsatte Louis. Niall och Zayn hade redan begett sig ut emot Louis bil.

“Have fun” sa jag och Harry nickade sedan gick även jag ut emot Louis bil.

Harrys P.O.V

När de andra killarna hade gått stod jag och bara såg på Louis.

“You will do that great” log han.

Jag nickade.

“Have fun” sa jag sen.

Louis gick fram emot mig och gav mig en kram.

“I miss our times” mumlade jag.

“Same, but we can't be together like that” mumlade Louis emot min nacke.

Vi stod en stund innan vi drog oss ifrån varandra och log ett stelt leende mot varandra. Louis vände sig ovh började gå mot bilen. Jag tyckte mig se att han envist torkade bort en tår likaså gjorde jag.

“I still love you Harry” sa han sedan slog ytterdörren igen.


Känner mig jättedålig på att skriva och jag är ledsen för det osv. Men här är iaf kap 6, förlåt för lite Larry feels på slutet men ville få med Louis lite oxå.. //Em


RSS 2.0