When we break up kap 7

Harrys P.O.V

Jag stod kvar orörlig på samma ställe när ytterdörren slog igen. Louis hade uttalat det där orden som etsade sig fast i min hjärna. “I still love you Harry” den meningen spelades upp om och om igen i min hjärna med Louis hesa röst och den ledsna tonen han hade haft när han gick. Den bilden där han envist torkade bort en tår hade fastnar på mina ögonlock, det här var nog svårare än vad vi hade räknat med. Jag skakade envist på huvudet och torkade bort mina egna tårar som envist fortsatte rinna. Jag ställde mig i dushen och då lät jag tårarna rinna, de blandade sig med duschvattenet jag kunde varken få bort Louis ord eller bilden av honom. Varför var det så svårt? Vi var ju fortfarande vänner, och umgicks tillsammans. Jag försökte tänka på annat men tankarna på Louis fanns fortfarande kvar jag trängde bara undan dem tills jag skulle vara ensam efter jag hade träffat Felicia. Jag lyckades och blev klar 1 timme senare och det var dags att åka och hämta henne jag hade bestämt mig för att stanna och köpa rosor på vägen också.

Felicias P.O.V

Jag tog en dush efter att jag hade städat också bara för att vara fräch. Jag fönade håret så det bara var fuktigt. Jag slog en snabb blick på klockan. Det var en halvtimme kvar innan Harry skulle komma. Jag klädde på mig de jag hade hängt http://www.polyvore.com/cgi/app fram och sminkade mig sedan var det 5 minuter kvar innan Harry skulle komma. Det ringde på dörren och jag tog ett djup andetag innan jag öppnade dörren med ett leende på läpparna.

Louis P.O.V

Det hade varit för mycket känslor när jag sa hejdå till Harry. Jag hade inte lyckats hålla mig ifrån gråt när jag gick. Men de andra killarna fick inte semig gråta och jag försökte hållamig stark för Harrys skull. Jag lyckades under hela tiden då vi pratade på om allt möjligt, men tankarna på Harry låg kvar och bara väntade på att få mig att bryta ihop.

Harrys P.O.V

Jag möttes av en leendes Felicia.

Hey” sa jag och höll fram en bukett rosor.

Hey, oh thanks” svarade hon och tog emot dem. Hon försvann för att sätta blommorna i en vas. Sedan kom hon tillbaka.

You look amazing” sa jag och sträckte fram en hand som hon tog.

Thanks, you too” svarade hon och såg ner i marken och rodnade.

Jag valde att inte säga något om det och log bara. Felicia stannade till när hon såg den mattsvarta bilen.

Have you do this for me?” frågade hon.

Yeah, that's nothing, come now” svarade jag henne och vi fortsatte till bilen, jag öppnade dörren till passagerar sätet och allt gick som planerat på vägen till resturangen.

Felicias P.O.V

Det som Harry gjort var helt fantastiskt, hur kunde jag inte tycka om honom. Nej, tycka om var fel ord. Älska, ja, jag älskade honom, men jag ville fortfarande inte ha sex med honom, det var för tidigt.

Harry, this is amazing” sa jag efter en stund och vi hade beställt mat.

that's nothing, I want to do this to an amazing night” svarade han och rodnade lite.

I love it, it really is an amazing night, don't worry, everything with you is just perfect” svarade jag precis innan vår mat kom in.


RSS 2.0