Fell you beside me- kap 6

Jag satt i soffan och glodde tomt framför mig och gled in i tankarna. Harry, Zayn, Louis, Niall och Liam, jag drömde/tänkte alltid på dem.
"Rebecca?"
"What?" min bror väcte mig ur tankarna igen.
"Some guy want to meet you" sa han
"Who?" sa jag.
"I don't go, he stay with the door"
"Becca?" hörde jag en röst från hallen, Zayn.
"Hi, Zayn" sa jag och gick ut till hallen.
"Hi, how are you?"
"Better, but I think I must was home tomorrow to" sa jag och gjorde en grimas.
Han log ett snett leende.
"On saturday, I gonna have party at my place, you want to come?" frågade han
"Yes, so fun" sa jag, Jag började gilla den här Zayn.
Harry hoppade fram bakom Zayn.
"Hi Harry" sa jag och log.
"Hi Becca",sa han och log sitt underbara leende.
Harry erbjöd sig att hämta mig klockan 7 på lördag och jag gick med på det. När dem hade gått så funderade jag på varför han hade väntat på att Zayn frågade mig om festen. Zayn hade sett rätt besviken ut när jag gick med på att Harry skulle hämta mig, men Harry hade sett triumfierande ut och fyrade av ett leende mot mig. Det var svårt att bestämma vem jag tyckte om mest, Zayn med de mörka ögn, det mattsvarta håret och sitt sneda leende, Eller Harry med det lockiga bruna håret, dem gröna ögonen och det bländvita leendet. Jag hade iallafall lagt märke till att de fem killarna gillade mig.
Torsdagen gick segt jag ångrade att jag hade stannat hemma idag också men mådde mycket bättre och jag såg framemot att gå till skolan på Fredagen. Festen hemma hos Zayn sågjag fram emot. Eftesomjag inte hadenågot att göra rev jag runti min garderob efter något snyggt att ha på mig, men det verkadesom att allt det snygga jag hade var kvar i Sverige,typiskt mig attlåna ut alla mina snygga,det var bara att åka iväg och shoppa på fredagen, själv. Efter skolan på fredagen tog jag bussen in till London och gick runt i flera affärer och köpte ungefär sex olika plagg med 3 skor som matchade plaggen. Jag måste be Angelica att komma hit under lovet och ta med mina kläder, tänkte jag samtidigt som jag satt på bussen påväg hem.

Lite tråkigt kapitel men vad säger ni ett till kapitel ikväll? :D

Feel you beside me -kap 5

"Hi honey" sa mamma.
"Hej, svarade jag trött.
"Hur mår du, fryser du?"undrade mamma.
"Ja, det är jättekallt men jag svettas" svarade jag.
Mamma jobbade som sjuksköterska så hon visste vad det var..
"Feber, gå och lägg dig, jaing.g kommer upp innan jag åker, men Jonahtan är hemma" svarade hon.
"Mm.." Jonathan är hemma, han är inte direkt en snäll bror, tänkte jag när jag gick upp för trappan, jag glodde ilsket på dörren till hans rum när jag gick förbi den.
Jag la mig i sängen och jag såg honom direkt, Zayn kom emot mig från bortre ändan av stranden. Liam och Louis satt och pratade med Ashley och Natasha, Niall och Harry stod en bit bort och pratade och såg på mig. Jag ignorerade dem och blickade bort mot Zayn, jag såg att han log, jag log tillbaka och gick mot honom.
"Hi" sa han när vi möttes.
"Hi" svarade jag, han lutade sig mot mig och gav mig en kram.
"Rebecca, I go now"
"Mum OUT!!" hon hade förstört drömmen.
"sorry, say to Jonathan if you want something" sa hon.
"ja,ja" svarade jag.
Innan vi flyttade hit hade vi bestämt att vi skulle börja prata engelska hemma, jag blandade engelska och svenska när jag inte orkade prata engelska.
Jag blundade och försökte återvända till drömmen, lättare sagt än gjort.
Tillslut kom jag in i någon dröm, jag ochZayn satt på stranden.
"You gonna go out with me?" sa han
"Like a date?" undrade jag.
Zayn rodnade, "yeah" svarade han sedan.
"tonight?"
"Shore"
Jag hade en date med Zayn. Harry och Niall kom sedan fram och frågade samma sak. Då såg jag att Ashley och Natasha satt och klängde på Liam och Louis samtidigt som dem fnittrade.
Jag tackadenej till Harrys förvåning reste mig upp og gick rakt fram till Liam.
"Liam, you gona go out with me tomorrow night?" frågade jag
Han kollade snabbt på Natacha.  jag tog det som ett nej.
"louis you?" sa jag.
Han kollade på Ashley.
"Guys come on, I know you dont like them." 
Zayn kom fram och..
"Rebecca, hungrig"?
Jnathan hade kommit in.
"Kan det vara så svårt att lämna mig ifred? nu har du också förstört en dröm." sa jag surt men gick upp och satte mig vid tv:n istället.
"Jag frågade bara om du var hungrig" ropade Jonathan efter mig.
Jag svarade inte, jag var för irriterad.

http://www.youtube.com/watch?v=HTy54hMMr44  Tycker den passar bra in här :D

Förlåt

hadde ju skolavslutning idag men har en rest så ska på sommarskola endast imorn, måste sova för att jag ska komma uppimorn förlåt för att jag inte har skrivit idag, kommer 2 delar imorogn prommes

outfit :P

Feel you beside me-kap 4

Jag såg att Louis besvarade hennes leende, hur kunde han?
Nästa lektion var det bara jag och Harry som skulle ha tillsammans.
"Who was that girl?" frågade jag Harry
"Who" frågade han
"The girl Louis smiled at" svarade jag.
"She, sa han och såg ogillande ut. "It's Ashley, she and her friend hang with out us, she like Louis anf her friend Natacha like Liam. But Liam and Louis don't like them" fortsatte han.
"But he smiled back to her" sa jag.
"Yeah, I know, he do that, We hate when Ashley is angry, she so scared" sa han och såg skärrad ut.
Jag frågade inte mer, nästa lektion var Idrott, vi skulle springa och sedan ha olika Friidrottsgrenar, Jag älskar att springa.
"You want to run with me?" Harry grågade och log sitt underbara leende.
"Shore" svarade jag.
Det var ingen dålig sträcka vi skulle springa, det var långt men då kanske jag fick ut all min energi. Innan vi började satte jag upp mitt hår. Jag kände de flesta killars blickar på mig. Tjejerna glodde avundsjukt på mig när jag och Harry började jogga tillsammans runt banan.
"You look like really good" sa han.
"Thanks, I think" sa jag.
Han log igen och jag tittade bort för att inte le fånigt tillbaka. Det hade alltid varit så, När en kille gav mig komplimanger och log, gjorde jag misstaget attalltidle fånigt tillbaka. När vi nästan var framme vid mål tog jag ut stegen och rushade dem sista meterna. Harry var inte långt efter men han såg gillande på mig. Jag ignorerade honom och började stretcha dem sista 10 minuterna av lektionen.
"Good job", sa Harry när vi var på väg tillbaka till skolan.
"Thanks, you too" svarade jag men fortsatte gå och kollade inte på honom.
Då såg jag Zayn längre fram jag svängde av till höger, som tur var så kunde jag Englad så jag visste att jag kunde ta den vägen hem. Zayn och Harry gick åt andra hållet. Istället för att gå hem direkt gick jag till strandeoch tittade ut över havet. Jag hade just fallitför 2 killar båda var underbara på sitt sätt. vad skulle jag göra. Jag tyckte om att sitta på stranden att tänka.Det var frisk och man kände vindrag som fick havet att ge ifrån sig stora vågor. Jag drömde mig bort att jag såg Zayn surfa på vågorna och att Harry satt berdvid mig, Jag kunde känna värmen från hans kropp, hans lukt.
"You are so wonderful" sa jag rakt ut.
"I know" jag hörde en röst bakom mig och kände en hand på min axel.
"Niall, hey" Sa jag förvånat.
"why so suprised?" undrade han.
"i don't know you lived here" svarde jag.
"I don't do that, I liked to go to the beah and think"
Åh nej, inte en till, jag visste att jag skulle falla även för liam, han var blond och så otroligt söt, Han gilladeprecis som jag att gå till stranden och tänka.
Den natten drömde jag om alla tre, till en början, Harry, Zayn och Niall, vi var ute på någon klubb, vi dansade, vi satt och pratade jag kände än en gång Harrys värme Nialls lukt och Zayns bara överkropp. Jag vaknade med ettryck av attdet var iskaltt i rummet men svättades. Jag kollade på klockan en halvtimme kvar tills jag skulle gå upp, det var ingen idé att försöka somna om, så jag gick upp nu.


Feel you beside me- kap 3

Innan jag gick och la mig tog jag en duch.
Morgonen därpå vaknade jag tidigt, jag satte  på mig kläderna och gick in i badrummet, jag kammade igenom mitt långa blonda hår och lät det vara utsläppt igen.
"Morning" sa pappa när jag kom ner
Pappa pratade alltid engelska med oss även om vi svarade på svenska.
"Morron, svarade jag och rostade 2 bröd.
"Was it good in yesterday?" undrade han.
"Det var väl okej" jag orkade inte ta upp det med killarna.
10 minuter senare var jag redo att gå.
"Bye" ropade jag innan jag gick ut i solen.
Jag hade bestämt mig för att försöka ta fram min kaxiga sida som min kompis hade tipsat mig om. jag klandrade mig själv för jag hade glömt mina solbrillor hemma, men det fick väl funka ändå. Jag gick med snabba steg mot skolan men saktade ner när jag såg Harry och Zayn gå ca 10 meter framför mig. Jag undrade var dem andra kunde vara. Plötsligt stannade Zayn och vände sig om.
"Hey Becca" ropade han.
"Rebecca" sa jag när jag hunnit ifatt dem, det var ingen idé att försöka undvika dem."Where the others boy?" frågade jag för jag kunde inte hålla tillbaka min nyfikenhet.
"in school" svarade Zayn.
Jag svarade inte tog bara längre kliv och gick förbi dem. Jag kunde inte sluta tänka på varken Zayn med dem vackra ögonen eller Harry med det fina leendet. Typiskt mig att falla för flera killar. När jag kom in i skolan såg jag Niall stå med dem andra två mot samma vägg som dagen innan. Nu stod även 2 tjejer där. Jag kollade snett på dem och gick rakt förbi utan att så mycket som ge killarna en blick. Vi hade teknik igen, föreläsning, det gick mycket bättre än dagen innan, killarna kollade på mig, men när jag märkte det kollade dem bort, jag var nöjd med mig själv.
Efter lunch ångrade jag mig genast att jag kollat snett på tjejerna när det visade sig att även dem gick i samma matteklass som mig. Jag gav dem inte en blick på hela lektionen. Jobbade intensivt, gav inte ens Harry en blick även om hanförsökte fånga min uppmärksamhet genom att skratta högt tillsammans med Niall och Louis.
"Mr. Styles, Horan and Tomilson" sa Rose som jag börjat kalla henne i mina tankar.
"Sorry mrs Rose" svarade killarna förläget, och jag log för mig själv.
När jag restepå mig efter lektionen gick en av tjejerna in i mig med flit.
"What the hell are you doing?" frågade jag.
Hon svarade inte log ett snett leende mot Louis och gick ut med sin vän.



mer kommer imorn :D

Svar på kommentar 2

Aw, tack :D


svar på kommentar

kommentar till Feel you beside me-kap 1
Super :)

Till Cim:
Tack :)


Feel you beside me

När mattelektionen var slut väntade Harry på mig, han hade ett väldigt gulligt leende märkte jag nu.
"You met me with Zayn, right? sa han
"Yes.."
"We have the same lesson now and Zayn,Louis,Liam and Niall to" sa han.
"Okey" jag la ett snabbt leende på läppanra medan jag tänkte åh nej, låt denna dag ta slut.
Nästa lektion var teknik, jag fick jobba med Niall, den blonda killen jag hade suttit bredvid på matten.
När dagen äntligen var slut gick de fem killarna efter mig tills jag var hemma, innan jag gick in vände ag mig om.
"what do you want?" undrade jag.
De flinade mot mig igen, Harry hade haft ett snällare leende efter mattelektionen.
"We just want to learn you" sa en samma kille som jag hade haft matte med, Louis hette han.
"Well, My nameis Rebecca Swan, My mother are from Sweden and my father are from England and I have one brother" med de orden lämnade jag dem och gick in.
"Jag är hemma" ropade när jag kom in.
"Trevligt" kom det spydigt från min bror Jonathan.
Han hade varit hemma idag för att kunna börja jobba på en måndag själv hade jag varit tvungen att gå till skolan, jag hade precis börjat andra ring om vi skulle bott kvar i sverige.
Jag gick upp på mitt rum och startade datan.
"Hej, jag saknar dig" ett meddelande från min bästa vän i sverige hade skrivit på facebook.
"Hej, jag saknar dig med, det har varit en hemsk dag" svarade jag.
Jag berättade om killarna för Angelica som hon hette ochhon sa att jag skulle ta fram min kaxiga sida. Jag hade varit kaxig i min gamla skola efter ungefär en vecka efter att jag hade börjat. Då hade folk börjat ta hänsyn till mig, det kanske funkade i denna skola med. Förhppningsvis.
Vi hade flyttat in ca en vecka innan jag började,det var slutet på sommarlovet så jag hade hunnit packa upp det mesta iallafall alla mina kläder. Jag drog fram ca 10 par jeans innan jag bestämde mig för ett par ljusblåa stuprörsjeans från bikbok, jag valde ett svart åtsittande linne till.

Lite mer nöjd med denna, no hate för att killarna är kaxiga  

Feel you beside me-kap 1

Det var inte lätt att börja i en ny skola, speciellt inte i ett nytt land. Jag hade flyttat runt hela mitt liv och bytt skola fler gånger än jag kunde minnas. Det var pågrund av min bror som alltid hade hamnat i fel umgänge. Mina förädrar fattade inte att det inte funkade att flytta. När jag gick in i korrideran såg jag två killar stå lutade mot en vägg,de såg kaxiga ut och flinade mot mig. Jag tittade inte på dem gick rakt fram mot rektorns kontor samtidigt som jag hoppades att inte ha samma schema som dem. Vid rektorn stod det två andra killar som såg lika kaxiga ut och även dem flinade. Denna gång gick det inte att komma undan.
"hey babe" Sa killen med det svarta håret.
Jag svarade inte.
"Can you here me? sa han igen och ställde sig framför mig "I said hi" fortsatte han
"Hi" svarade jag tyst.
"Where are you from?" undrade han, han lät inte lika kaxig längre. den andra killen med det lockiga håret, såg inte heller lika kaxig ut.
"Sweden, svarade jag. och tittade upp, jag såg rakt in i hans ögon och kände en känsla jag känt så många gånger förut.
"Cool, I'm Zayn and that Harry" svarade han "and your name is?"
"Rebecca" sa jag.
"okey" svarade han och dem gick.
Jag gick in till rektorn som var en lång gråhårig man.
"Hi, im Rebecca Swan" min pappa var från London, det var dels därför vi hade flyttat tillbaka till England.
"Hi, you here is your scheme, Your first lesson is math and it's on the first plan." sa han och gav mig ett schema.
"thanks"sa jag, och hoppades att ingen av killarna jag hade sett innan hade samma schema.
När jag kom in i klassrummet såg jag att tyvärr så hade en av dem som jag inte pratat med och Harry samma lektion som mig, det var även en blond kille som satt bredvid dem andra två, jag gick och satte mig på platsen bredvid den blonda killen det var den enda lediga platsen. En kort mörkhårig kvinna kom in i klasstummet.
"Im new" sa jag när kvinnan såg på mig.
"This is Rebecca Swan, mr. Styles  I think you and miss Swan have the same Scheme, so you can visit her.
"yes, mrs Rose.



Första delen jag suger på att komma på namn men men det får bli somdetblir

hej

hejsan, jag tänker inte fortsättamed fanfic för jag har absolut helt slut på ideer men jag ska börja på en ny om One direction (no hate) jag gillar fortfarande Jedward of course <3

RSS 2.0